Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

Visualització de contingut web

Cursos d'entrenador (Període Transitori)

Les modalitats esportives en les quals no existeix titulació de Tècnic Esportiu es troben en un procés de transició (Període Transitori). Aquestes formacions esportives es realitzen en col·laboració amb les Federacions Esportives des de la Direcció General d'Esport. El reconeixement per aquesta última, es realitzarà si les Federacions Esportives compleixen la normativa vigent en relació a la formació d'entrenadors esportius en període transitori, de conformitat amb la disposició transitòria primera del R.D. 1363/2007, de 24 d'octubre

Les formacions en matèria esportiva en període transitori es regulen a través de  l'Ordre ECD/158/2014, de 5 de febrer.

Així, estan en Període Transitori TOTES les modalitats esportives EXCEPTE Atletisme, Bàsquet, Busseig Esportiu, Handbol, Esports de Muntanya i Escalada, Esports d'Hivern, Espeleologia, Esgrima, Futbol, Futbol Sala, Hipica, Judo, Piragüisme, Salvament i Socorrisme i Vela.

Existeix un sistema de reconeixement entre els diplomes o certificats d'entrenadors expedits per les federacions esportives corresponents i la formació en període transitori autoritzada per la Direcció General d'Esport, amb els títols de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior que es van implantant.

cursos en període d'inscripció

Entrenador d'Hoquei - Nivell I - València 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FHCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 5 d'ABRIL. Prova d'accés: 6 d'ABRIL a les 19.30 h.

Entrenador de Triatló - Nivell I - València 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FTCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 25 de MAIG.

Entrenador de Triatló - Nivell I - Alacant 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FTCV a celebrar a Alacant. Periode d'inscripció: fins al 25 de MAIG.

Mostrant 1 - 3 de 17 resultats
Articles per pàgina 3
de 6

cursos realitzades

Oferta Parcial (N I) - Monitor de Base Natació - Elx 2018

Curs de Oferta Parcial convocat per la FNCV a celebrar a Elx; 45 hores lectives. Perìode d'inscripció: fins al 20 de FEBRER.

Entrenador de Tennis - Nivell I - Almoradí 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FTCV a celebrar a Almoradí. Prova d'accés: 9 de FEBRER a les 9.30 h. - Club de Tennis Almoradí.

Entrenador de Pàdel - Nivell I - València 2017

Curs de Període Transitori convocat per la FPCV a celebrar a València. Prova d'accés: 19 de GENER a les 16.00 h. (WOM Pàdel Club - Paterna).

Mostrant 1 - 3 de 19 resultats
Articles per pàgina 3
de 7