Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

novetats

« Ves enrere

Sport IP Forum 2017

Sport IP Forum 2017

Feria València i el Global Sports Innovation Center (GSIC) de Microsoft promouen la primera edició del Sport IP Forum els pròxims 22 i 23 de novembre en les instal·lacions de Fira València. Un congrés internacional pioner al que ja han confirmat la seua assistència experts de 12 països.

Alguns exemples dels noms inclosos en el programa són Peter Hutton, CEO de Eurosport -el principal canal de TV d'esports a Europa-; Steve Gera, ex marine americà el fons del qual d'inversió aposta per startups del món de l'esport i consultor de clubs com el Reial Madrid C.F.; Thomas Margoni, col·laborador de la Premier League i professor de les universitats de Glasgow i  Harvard o Miguel A. Hernández, de Prime Time Sport, la primera agència que ha començat a representar youtubers.

Sport IP Forum 2017 girarà entorn dels drets d'imatge i a com la tecnologia incideix en la forma de gestionar els drets en l'esport.

El congrés abordarà com la tecnologia està transformant la forma en què es gestionen els drets en l'esport i els dos grans reptes que el sector té en aquest àmbit: la gestió dels drets de la competició esportiva i la gestió dels drets de l'esportista, tant dins com fora de la vinculació amb l'esport o club per al qual competeix", ha assegurat el responsable de GSIC.

Més informació:

Sport IP Forum

Veure altres novetats