Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

Visualització de contingut web

Cursos d'entrenador (Període Transitori)

Les modalitats esportives en les quals no existeix titulació de Tècnic Esportiu es troben en un procés de transició (Període Transitori). Aquestes formacions esportives es realitzen en col·laboració amb les Federacions Esportives des de la Direcció General d'Esport. El reconeixement per aquesta última, es realitzarà si les Federacions Esportives compleixen la normativa vigent en relació a la formació d'entrenadors esportius en període transitori, de conformitat amb la disposició transitòria primera del R.D. 1363/2007, de 24 d'octubre

Les formacions en matèria esportiva en període transitori es regulen a través de  l'Ordre ECD/158/2014, de 5 de febrer.

Així, estan en Període Transitori TOTES les modalitats esportives EXCEPTE Atletisme, Bàsquet, Busseig Esportiu, Handbol, Esports de Muntanya i Escalada, Esports d'Hivern, Espeleologia, Esgrima, Futbol, Futbol Sala, Hipica, Judo, Piragüisme, Salvament i Socorrisme i Vela.

Existeix un sistema de reconeixement entre els diplomes o certificats d'entrenadors expedits per les federacions esportives corresponents i la formació en període transitori autoritzada per la Direcció General d'Esport, amb els títols de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior que es van implantant.

cursos en període d'inscripció

Ofereix Parcial (N I) - Monitor de Base Natació - València 2019

Curs de Ofereix Parcial convocat per la FNCV a celebrar a València; 45 hores lectives. Perìode d'inscripció: fins al 21 de JUNY. Prova d'accés: 1 de JULIOL a les 16.00 h.

Entrenador de Motociclisme - Nivell I - València 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FMCV a celebrar a València. Prova d'accés: 22 de JUNY a les 10 h (Circuit Ricardo Tormo).

Entrenador de Tennis - Nivell I - València 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FTCV a celebrar a València. Prova d'accés: 21 de JUNY a les 9.30 h. (Poliesportiu Dr. Lluch - València).

Mostrant 1 - 3 de 6 resultats
Articles per pàgina 3
de 2

cursos pròximes

Entrenador de Tennis Taula - Nivell I - 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FTTCV a celebrar a Alacant i València. Període d'inscripció: fins al 12 de JUNY.

Entrenador de Rugbi - Nivell I - València 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FRCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 10 de JUNY. Prova d'accés: 17 de JUNY a les 19.00 h.

Entrenador de Rugbi - Nivell II - València 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FRCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 10 de JUNY.

Mostrant 1 - 3 de 20 resultats
Articles per pàgina 3
de 7

cursos realitzades

Monitor de Base en Natació - Nivell I - València 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FNCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 14 de JUNY. Prova d'accés: 16 de JUNY a les 16.15 h.

Entrenador de Patinatge Artístic i Dansa - Nivell I - València 2018

Curs de Període Transitori convocat per la FPCV a celebrar a València. Periode d'inscripció: fins al 25 de MAIG.

Entrenador de Tennis - Nivell I - Alacant 2019

Curs de Període Transitori convocat per la FTCV a celebrar a Alacant. Prova d'accés: 4 de MARÇ a les 9.30 h. - SportClub Alacant.

Mostrant 1 - 3 de 9 resultats
Articles per pàgina 3
de 3